Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi

BDG.zp.23.1.24.2017

Menu główne: Biuletyn Informacji Publicznej

Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.24.2017
/ autor: Ewa Gołębiewska / - odsłon

na obsługę techniczną VI edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla ponadgimnazjalnych szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS)

Termin składania ofert

23.03.2017 r. do godz. 10:30

Termin otwarcia ofert

23.03.2017 r.  o godz. 11:00

Data publikacji

Dokumenty do pobrania

17.03.2017 r.

 

17.03.2017 r.

17.03.2017 r.

 

17.03.2017 r.

17.03.2017 r.

17.03.2017 r.

17.03.2017 r.

23.03.2017 r.

28.03.2017 r.

Zamawiający informuje, iż przedmiotowe zamówienie zostało udzielone Wykonawcy: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, ul. Widok 20 lok. 1, 00-023 Warszawa.

Zmodyfikowany przez: Ewa Gołębiewska E-mail: ewa.golebiewska@minrol.gov.pl Data utworzenia: 17.03.2017 14:05:43 Data ostatniej modyfikacji: 10.04.2017 14:53:54 Statystyka strony: - odsłon